Ma t/m Vrij: 08:00 tot 22:00 
Zaterdag: 10:00 tot 18:00

Breng IT-Support Direct naar Uw Kantoor met Veenstra IT Service!

Heeft u ooit gewenst voor een eigen IT-afdeling die fysiek aanwezig is op uw kantoor, waar medewerkers persoonlijk binnen kunnen stappen met al hun IT-vragen? Maar was dit bijvoorbeeld te duur of kon u de mensen hiervoor niet vinden? Veenstra IT Service maakt dit mogelijk, zonder de last van het aannemen van een fulltime specialist of de onpersoonlijke service van afstands IT-support.
Veenstra IT service

👨‍💼 Persoonlijke IT-Specialist op Kantoor: Kies voor een echte IT-specialist aanwezig op uw kantoor voor 1, 2, of 3 dagen – met de mogelijkheid om deze service volledig naar wens aan te passen. Een vast, vriendelijk gezicht dat niet alleen proactief bij uw collega’s langs gaat voor een check-in, maar ook alle nodige ICT-taken op kantoor verzorgt. 

💼 Waarom Kiezen voor Veenstra IT Service?

 
  • Directe, Persoonlijke Ondersteuning: Verlaag de drempel voor IT-vragen met een specialist die deel uitmaakt van uw team.

  • Flexibel en Kostenbesparend: Geen vaste contracten of HR-zorgen. Geniet van de flexibiliteit om de aanwezigheid van de IT-specialist aan te passen aan de behoeften van uw bedrijf.

  • Compleet Pakket: Van dagelijkse support tot netwerkbeheer, uw IT is in goede handen.

🚫 Geen HR Hoofdpijn: Krijg de voordelen van een eigen IT-afdeling zonder de complicaties van het wervingsproces.

🚫 Einde aan Afstandelijke Support: Zeg vaarwel tegen kille, afstandelijke IT-hulp en verwelkom warme, persoonlijke assistentie.

🌟 Ideaal voor Kleine Bedrijven: Speciaal ontworpen voor kleine ondernemingen die behoefte hebben aan IT-ondersteuning, maar niet de infrastructuur voor een eigen afdeling willen of kunnen opzetten. Onze service past zich aan uw unieke behoeften aan, of het nu voor een korte periode of op regelmatige basis is.

 

💡 Stel je Voor: Een service die zich aanpast aan uw bedrijfsritme, met de vrijheid om de dagen en uren van IT-ondersteuning te kiezen die het beste bij uw bedrijf passen. Veenstra IT Service biedt deze flexibiliteit.

 

📞 Geïnteresseerd in een Op Maat Gemaakte IT-Oplossing? Bel Veenstra IT Service op 033-781 1000 of boek hieronder een vrijblijvende afspraak.

Ontdek hoe Veenstra IT Service uw bedrijf kan transformeren met flexibele, persoonlijke IT-support, precies daar waar u het nodig heeft. 

Neem contact met ons op

Deel dit artikel: