Ma t/m Vrij: 08:00 tot 22:00 
Zaterdag: 10:00 tot 18:00

Computer en laptop reparatie

Ervaart uw computer opstartproblemen, is deze besmet met een virus of merkt u dat hij steeds trager functioneert? Bent u op zoek naar een vakkundige en betrouwbare specialist voor uw computer en laptop reparatie?
Veenstra IT service

De experts van Veenstra IT Service hebben meer dan een decennium ervaring in het diagnosticeren en herstellen van uiteenlopende problemen bij alle merken computers en laptops. U kunt rekenen op een snelle en effectieve oplossing voor uw computerzorgen.
Computerproblemen kunnen divers van aard zijn. Zo kunnen ze voortkomen uit softwarematige issues, maar ook hardware gerelateerde defecten zijn geen onbekend terrein.

Registreer uw computer of laptop reparatie eenvoudig online binnen enkele minuten en bezoek ons bij onze werkplaats of neem contact met ons op voor de haal- en brengservice van uw apparatuur. Voordat we met de reparatie beginnen, zorgen we dat u een duidelijke prijsopgave ontvangt, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Wat kost een computer en laptop reparatie?

Wij weten dat elk technisch probleem uniek is en daarmee ook de oplossing en de kosten. Voor een gedetailleerd overzicht van wat een computer en laptopreparatie bij ons kan inhouden, verwijzen we u graag naar onze tarieven.

Niet zeker welke reparatie uw computer nodig heeft? Geen zorgen, onze ervaren IT-specialisten voeren eerst een grondige diagnose uit en voorzien u vervolgens van een vrijblijvende prijsopgave. De reparatie wordt pas ingezet na uw goedkeuring, zodat u volledige controle houdt over het proces.

Hoe snel kan Veenstra IT Service uw pc of laptop repareren?

Wij realiseren ons dat uw pc of laptop belangrijk voor u is, en streven ernaar deze zo snel mogelijk, maar altijd met behoud van onze hoge kwaliteit, terug in uw handen te krijgen.
De reparatietijd varieert en hangt af van de aard van het probleem en de beschikbaarheid van benodigde onderdelen. Gelukkig beschikt onze leverancier over een ruime voorraad van de meest gangbare onderdelen, waardoor we vaak direct aan de slag kunnen.

Een diagnose ontvangt u binnen 1 werkdag, waarna we u een duidelijke inschatting geven van de totale reparatieduur. Veel reparaties zijn al mogelijk in 2 werkdagen.

Neem contact met ons op

Deel dit artikel: