Ma t/m Vrij: 08:00 tot 22:00 
Zaterdag: 10:00 tot 18:00

Een Nieuwe Horizon in Computerhulp: Veenstra IT Service wordt Officiële Leverancier voor Leef3 en Beweging 3.0

Met grote trots kondigen wij aan dat Veenstra IT Service nu de officiële leverancier van computerhulp is voor de leden van Leef3 en Beweging 3.0. Deze samenwerking is een bevestiging van onze toewijding aan het leveren van toegankelijke, respectvolle en geduldige IT-ondersteuning, specifiek afgestemd op de behoeften van deze bijzondere gemeenschappen.
Veenstra IT service

Exclusieve Korting voor Leden

Om de start van deze waardevolle samenwerking te vieren, bieden wij alle leden van Leef3 en Beweging 3.0 een exclusieve korting op onze computerhulpdiensten. Wij begrijpen het belang van betaalbare toegang tot kwaliteitsservice en zijn verheugd deze speciale aanbieding met u te kunnen delen. Voor meer informatie over de korting en hoe u hiervan kunt profiteren, bezoek onze pagina op de Leef3 website: https://www.leef3.nu/dienst/veenstra-it/.

Computerhulp die U Verdient

In de digitale wereld van vandaag is niets zo frustrerend als technologische struikelblokken. Daarom zijn wij hier: om u te voorzien van computerhulp die niet alleen effectief is, maar ook geleverd wordt met het respect en geduld dat u verdient. Of u nu te maken heeft met een trage computer, onbegrijpelijke software-updates of veiligheidszorgen, ons team staat klaar om u te ondersteunen met zorg en expertise.

Onze Belofte aan U

Als officiële leverancier voor Leef3 en Beweging 3.0, beloven we om:

  • Elke vraag of zorg met het grootste respect en geduld te benaderen.

  • Oplossingen te bieden die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en situatie.

  • Betrouwbare, begrijpelijke en toegankelijke service te bieden, ongeacht de complexiteit van uw IT-uitdagingen.

Laten We Samen Vooruitgaan

Wij zijn niet alleen verheugd om deze samenwerking aan te kondigen; we zijn ook toegewijd om elke dag te bewijzen dat u de juiste keuze heeft gemaakt door voor Veenstra IT Service te kiezen. Voor vragen, ondersteuning of meer informatie over hoe we u kunnen helpen, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. Samen zetten we stappen naar een toekomst waarin technologie werkt voor iedereen.

Met respect en toewijding,

Het team van Veenstra IT Service

Neem contact met ons op

Deel dit artikel: