Ma t/m Vrij: 08:00 tot 22:00 
Zaterdag: 10:00 tot 18:00

Hulp op afstand

Welkom bij de Hulp op Afstand dienst van Veenstra IT Service, uw partner voor snelle en effectieve IT-ondersteuning. Om u zo efficiënt mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken we gebruik van Splashtop, een toonaangevende tool voor hulp op afstand. Deze tool stelt ons in staat om uw probleem te bekijken en op te lossen alsof we direct naast u staan, ongeacht waar u zich bevindt.
Veenstra IT service

Hoe Werkt Het?

Stap 1: Download Splashtop SOS

Onderaan deze pagina vindt u twee gele downloadknoppen: één voor Windows-gebruikers en één voor Apple-gebruikers. Kies het besturingssysteem van uw apparaat en download de Splashtop SOS tool. Deze applicatie is snel, eenvoudig en vereist geen voorafgaande installatie.

Stap 2: Start de Applicatie

Open de gedownloade Splashtop SOS applicatie. Er verschijnt een unieke sessiecode op uw scherm. Deze code is noodzakelijk om een veilige en beveiligde verbinding met een van onze experts te kunnen maken.

Stap 3: Deel Uw Sessiecode

Contacteer Veenstra IT Service via telefoon en verstrek de unieke sessiecode die op uw scherm wordt weergegeven. Hiermee kunnen we een beveiligde verbinding tot stand brengen met uw computer of apparaat.

Stap 4: Ontvang Hulp op Afstand

Na het tot stand brengen van de verbinding, kan onze IT-specialist uw scherm bekijken en, indien nodig, de controle overnemen om het probleem op te lossen. U behoudt volledige transparantie en controle, aangezien u elke actie op uw scherm kunt volgen en de sessie op elk gewenst moment kunt beëindigen.

Uw Veiligheid, Onze Prioriteit
Bij Veenstra IT Service staat uw privacy en veiligheid voorop. Splashtop gebruikt end-to-end encryptie om uw gegevens veilig te houden. U hebt altijd de controle; zonder uw expliciete toestemming kan er geen verbinding worden gemaakt, en u kunt de sessie op elk moment stopzetten.

Download Splashtop SOS
Bent u klaar om de hulp op afstand te starten? Klik op de knop die overeenkomt met uw besturingssysteem om de Splashtop SOS tool te downloaden:

Apple / MACOS

MACOS kan voor een goede werking van Splashtop meer instellingen vereisen. Klik hier voor deze instellingen. 

Windows

Heeft u hulp nodig bij het downloaden of andere vragen? Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar. Neem contact op via 033-781 1000 of info@veenstrait.nl en laat ons u helpen met uw IT-uitdagingen. Kies voor Veenstra IT Service, waar we technologie toegankelijk maken en oplossingen bieden die echt werken.

Neem contact met ons op

Deel dit artikel: