Ma t/m Vrij: 08:00 tot 22:00 
Zaterdag: 10:00 tot 18:00

Negatieven digitaliseren : herleef dierbare momenten

Stelt u zich eens voor: die vergeten beelden, vastgelegd in de schoot van tijd, weer helder en levendig voor uw ogen. Uw dierbare herinneringen, veiliggesteld voor de eeuwigheid. Met onze dienst 'Negatieven Digitaliseren' maken we dit mogelijk. Uw kostbare momenten, ooit gevangen op fragiele negatieven, transformeren wij naar onvergankelijke digitale bestanden. Zo verzekeren wij dat u, uw kinderen en zelfs uw kleinkinderen de verhalen en de liefde die in deze foto’s besloten liggen, altijd kunnen herbeleven.
Negatief digitaliseren

De magie van herinneringen behouden

Elke negatief is een venster naar een verleden, een stille getuige van momenten vol emotie, liefde en avontuur. Echter, negatieven zijn kwetsbaar. Ze kunnen beschadigen, vervagen of zelfs verloren gaan, samen met de onbetaalbare herinneringen die ze bevatten. Maar stelt u zich eens voor dat u deze herinneringen kunt bewaren, veilig en geluid, voor altijd. Dat is de kracht van het digitaliseren van negatieven.

Negatieven digitaliseren

Onze Belofte: Uw herinneringen tot in Perfectie gedigitaliseerd

Negatieven digitaliseren

Wanneer u kiest voor onze dienst om negatieven te digitaliseren, kiest u voor meer dan alleen het omzetten van oude beelden naar een digitaal formaat. U kiest voor een zorgvuldige digitalisering, waarbij elk beeld wordt schoongemaakt, ingescand en bijgewerkt met de grootste aandacht voor detail. Het resultaat is een prachtige, foto die u misschien nooit meer dacht te kunnen zien. Uw herontdekte foto’s kunnen eenvoudig worden afgedrukt, gedeeld met familie en vrienden, of veilig worden opgeslagen voor toekomstige generaties.

Hoe Werkt Het?

Geen zorgen over het versturen van uw kostbare negatieven per post. Breng ze gewoon naar onze werkplaats in Hoevelaken. Daar nemen wij de zorg van u over. Wij behandelen uw negatieven met de grootste zorg en expertise, zodat u weer kunt genieten van uw foto’s. Of het nu gaat om een handvol herinneringen of een complete collectie, wij staan voor u klaar.

Voor Eeuwig Vastgelegde Momenten

In een digitale foto kan de tijd geen vat meer krijgen. Vervaging, scheurtjes of verlies zijn niet langer een zorg. Met negatieven digitaliseren zorgen wij ervoor dat de momenten die er echt toe doen, de lach van een geliefde, die speciale zonsondergang, of die onvergetelijke familiebijeenkomst, bewaard blijven. Zo kunt u deze momenten niet alleen herbeleven, maar ze ook doorgeven aan de volgende generaties.

Herontdek en Deel Uw Vergeten Verhalen

Na het zorgvuldig digitaliseren van uw negatieven, bieden wij u de ultieme gemak en flexibiliteit in hoe u uw vernieuwde herinneringen wilt bewaren en delen. Uw dierbare beelden zijn niet alleen veiliggesteld voor de toekomst, maar ook gemaakt om te genieten in het heden.

Digitaal Downloaden: Zodra het digitaliseringsproces van uw negatieven voltooid is, zorgen wij ervoor dat uw foto’s toegankelijk zijn via een beveiligde downloadlink. Dit betekent dat u, waar u ook bent en wanneer u maar wilt, u uw dierbare herinneringen direct kunt downloaden.

Op USB: Draagbare Herinneringen: Elke gedigitaliseerde foto kan op een USB-stick worden opgeslagen. Deze draagbare oplossing biedt u de vrijheid om uw foto’s te bewaren, te delen of te presenteren zoals u dat wilt. Neem uw herinneringen mee naar vrienden en familie, of bewaar ze veilig als back-up. De keuze is aan u.

Digitale Fotolijstjes: Levende Herinneringen in uw Huis: Voor degenen die hun herinneringen levend willen houden en dagelijks willen beleven, bieden we de service om uw foto’s op een digitaal fotolijstje te zetten. Eenvoudig in gebruik; u hoeft het lijstje alleen maar in het stopcontact te steken, en u kunt direct genieten van uw prachtige, gedigitaliseerde foto’s. Het is alsof u een levend fotoalbum op uw tafel of bureau heeft, waar u op elk moment van de dag doorheen kunt bladeren.

Digitaal fotolijstje

Herontdek en Deel Uw Vergeten Verhalen

Laat de kostbare momenten uit het verleden niet in de vergetelheid raken. Met onze service om negatieven te digitaliseren, krijgt u de kans om die momenten weer te ontdekken en te delen. Neem vandaag nog contact op 033 – 781 1000 en kom langs bij onze werkplaats in Hoevelaken en begin vandaag nog met het veiligstellen van uw dierbare herinneringen. Uw verleden is een geschenk aan de toekomst, en wij helpen u graag om dat geschenk te bewaren

Prijs

Voor slechts €0,45 per foto en een start tarief van €10 zorgen wij er voor dat uw dierbare herinnering voor altijd digitaal wordt vastgelegd. 

Wilt u de bestande op een usb stick aangeleverd krijgen dan betaald u €25,- extra voor de usb stick. 

Wilt u meer dan 50 foto’s digitaliseren of wilt u gebruik maken van de mogelijkheid dat wij de negatieven bij u komen ophalen? neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Neem contact met ons op

Deel dit artikel: