Ma t/m Vrij: 08:00 tot 22:00 
Zaterdag: 10:00 tot 18:00

Totaal ICT Pakket voor zzp en mkb van Veenstra IT Service

In de snel evoluerende digitale wereld van vandaag is een betrouwbare en efficiënte ICT-infrastructuur cruciaal voor het succes van zowel ZZP'ers als MKB-bedrijven. Bij Veenstra IT Service begrijpen we de unieke uitdagingen en behoeften op het gebied van ZZP ICT en MKB ICT als geen ander. Daarom bieden we een allesomvattend Totaal ICT Pakket aan, speciaal ontworpen om aan al uw ICT-behoeften te voldoen - van hardware zoals laptops en telefoons, tot cruciale diensten zoals domeinregistratie, websiteontwikkeling, en cybersecurity.
Totaal ICT Pakket

Ons pakket is zorgvuldig samengesteld om u niet alleen van de beste ICT-oplossingen te voorzien, maar ook om het beheer van deze diensten zo eenvoudig mogelijk te maken. Met Veenstra IT Service als uw enige ICT-partner, geniet u van het gemak van één contactpunt, één maandelijkse factuur en de zekerheid dat al uw ICT-zaken door experts worden beheerd.

Of u nu op zoek bent naar een eenmalige oplossing of een langdurig contract, ons Totaal ICT Pakket voor ZZP en MKB is volledig aanpasbaar om aan uw specifieke behoeften en budget te voldoen. Bij Veenstra IT Service zijn de mogelijkheden bijna eindeloos, en we zijn toegewijd aan het bieden van oplossingen die niet alleen voldoen aan uw huidige behoeften, maar ook meegroeien met uw bedrijf.

Wat Omvat Ons Totaal ICT Pakket?

Bij Veenstra IT Service streven we ernaar om een compleet spectrum aan ICT-diensten aan te bieden die essentieel zijn voor de groei en het succes van uw ZZP of MKB onderneming. Ons Totaal ICT Pakket is ontworpen om een naadloze en geïntegreerde ICT-ervaring te bieden, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het runnen van uw bedrijf. Hier is een overzicht van wat ons pakket omvat:

 • Hardware Oplossingen
  • Laptops en Telefoons: Kies voor koop of lease opties die het beste passen bij uw zakelijke behoeften en budget.
 • Digitale Aanwezigheid
  • Domeinregistratie en Website Hosting: Leg uw unieke domein vast en zorg voor een betrouwbare hosting voor uw bedrijfswebsite.
  • Website Ontwikkeling: Laat ons uw professionele website bouwen die uw merk perfect weerspiegelt.
  • SEO en SEA: Verbeter uw online zichtbaarheid en trek meer klanten aan met onze zoekmachineoptimalisatie en -marketing diensten.
 • Communicatie en Productiviteit
  • E-mail inclusief Beveiliging: Bescherm uw communicatie met onze geavanceerde e-mailbeveiliging.
  • Office 365 Omgeving: Werk efficiënt met een volledige suite van Office 365-applicaties, inclusief uw eigen domeinnaam.
 • Financiële Software
  • Boekhoudpakket: Vereenvoudig uw boekhouding met onze gebruiksvriendelijke en veilige boekhoudsoftware.
 • Internet en Netwerk
  • Internetverbinding: Kies uit vast internet, 4G, of Starlink opties voor een betrouwbare en snelle verbinding.
  • Netwerkaanleg en Onderhoud: Zorg voor een veilig en efficiënt bedrijfsnetwerk met onze professionele netwerkdiensten.
  • Server Installatie en Onderhoud: Garandeer de continuïteit van uw bedrijfsoperaties met onze serveroplossingen.
 • Beveiliging
  • Camera Bewaking: Bescherm uw bedrijfslocatie met onze interne en externe camerabewakingssystemen.

Elk aspect van ons Totaal ICT Pakket is aanpasbaar aan uw specifieke behoeften en budget. Wij begrijpen dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn, en daarom bieden we flexibele oplossingen die meegroeien met uw onderneming.

Office 365

Voordelen van het Kiezen voor Ons Totaal ICT Pakket

In de complexe wereld van informatietechnologie is het vinden van een betrouwbare partner voor uw ZZP of MKB onderneming essentieel. Het Totaal ICT Pakket van Veenstra IT Service biedt niet alleen een breed scala aan hoogwaardige ICT-diensten, maar ook tal van voordelen die specifiek ontworpen zijn om uw bedrijf te ondersteunen en te laten groeien. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van het kiezen voor ons pakket:

 • Eén Contactpunt: Verminder de complexiteit en tijd besteed aan communicatie. Met Veenstra IT Service heeft u één contactpunt voor al uw ICT-zaken, wat de efficiëntie en effectiviteit van de probleemoplossing verbetert. Wij streven er ook altijd naar om u 1 direct contactpersoon te geven waar u altijd terecht kunt met al uw vragen.
 • Eén Factuur: Vereenvoudig uw administratie met slechts één overzichtelijke factuur per maand voor al uw ICT-diensten. Dit helpt bij het beheren van uw cashflow en maakt budgettering gemakkelijker.
 • Maatwerk Oplossingen: Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Ons Totaal ICT Pakket is volledig aanpasbaar aan uw specifieke behoeften, waardoor u betaalt voor wat u echt nodig heeft.
 • Flexibiliteit en Schaalbaarheid: Onze diensten groeien met uw bedrijf mee. Of u nu uw capaciteit wilt uitbreiden, nieuwe diensten wilt toevoegen of uw pakket wilt aanpassen, wij bieden de flexibiliteit om snel en eenvoudig aan uw veranderende behoeften te voldoen.
 • Geavanceerde Beveiliging: In een tijdperk waarin cyberbedreigingen steeds geavanceerder worden, bieden wij robuuste beveiligingsoplossingen om uw bedrijfsdata te beschermen tegen alle soorten online bedreigingen.
 • Deskundige Ondersteuning: Achter ons Totaal ICT Pakket staat een team van ervaren professionals die klaarstaan om u te ondersteunen met deskundig advies en snelle oplossingen voor eventuele problemen.

Door te kiezen voor het Totaal ICT Pakket van Veenstra IT Service, kiest u niet alleen voor uitgebreide ICT-diensten, maar ook voor gemoedsrust, wetende dat uw technologiebehoeften in deskundige handen zijn.

Aanpasbaar voor Elk Budget

Bij Veenstra IT Service begrijpen we dat financiële flexibiliteit net zo belangrijk is als technologische betrouwbaarheid, vooral voor ZZP’ers en MKB-bedrijven. Daarom is ons Totaal ICT Pakket ontworpen met de gedachte dat hoogwaardige ICT-oplossingen toegankelijk moeten zijn voor elk bedrijf, ongeacht de grootte of het budget. Hier is hoe we dit mogelijk maken:

 • Flexibele Betalingsplannen: Of u nu de voorkeur geeft aan koop, lease, of een abonnementsmodel, wij bieden diverse betalingsplannen aan om uw cashflow te optimaliseren en financiële druk te verminderen.
 • Aangepaste Dienstenpakketten: U heeft de vrijheid om te kiezen welke diensten u wilt opnemen in uw pakket. Dit betekent dat u niet betaalt voor wat u niet nodig heeft, terwijl u altijd de optie heeft om later diensten toe te voegen of aan te passen.
 • Schaalbare Oplossingen: Ons pakket is ontworpen om met uw bedrijf mee te groeien. Begin met wat u nu nodig heeft en schaal op naarmate uw bedrijfsbehoeften veranderen, zonder onnodige kosten of complexiteit.
 • Transparante Prijzen: Bij Veenstra IT Service geloven we in volledige transparantie. U ontvangt een duidelijk overzicht van de kosten vooraf, zodat u nooit voor onverwachte uitgaven komt te staan.

We zijn toegewijd aan het leveren van oplossingen die niet alleen technisch superieur zijn, maar ook financieel haalbaar. Ons doel is om ICT toegankelijk te maken voor iedereen, en onze aanpasbare pakketten reflecteren deze filosofie.

Hoe Werkt Het?

Het implementeren van een uitgebreid ICT-systeem kan ingewikkeld lijken, maar bij Veenstra IT Service hebben we het proces gestroomlijnd om het zo eenvoudig en transparant mogelijk te maken. Hier is een stap-voor-stap overzicht van hoe we samenwerken met ZZP’ers en MKB-bedrijven om hun ICT-behoeften naadloos te integreren:

 1. Kennismakingsgesprek: Alles begint met een gesprek. We luisteren naar uw behoeften, bespreken uw bedrijfsdoelstellingen en evalueren hoe onze diensten hieraan kunnen bijdragen. Dit is ook het moment om eventuele vragen te stellen en meer te leren over wat we aanbieden.

 2. Persoonlijke Offerte: Op basis van ons gesprek stellen we een persoonlijke offerte samen die is afgestemd op uw specifieke behoeften en budget. Dit bevat een gedetailleerd overzicht van de geselecteerde diensten, de kosten en het verwachte tijdsbestek voor implementatie.

 3. Implementatie: Zodra u akkoord gaat met de offerte, beginnen we met de implementatie van uw Totaal ICT Pakket. Ons team van experts zorgt voor een soepele overgang en minimaliseert eventuele onderbrekingen in uw bedrijfsvoering.

 4. Training en Ondersteuning: We bieden training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat u en/of uw team volledig comfortabel zijn met de nieuwe systemen. Onze ondersteuning stopt niet na de implementatie; we blijven beschikbaar voor eventuele vragen of aanvullende hulp.

 5. Voortdurende Evaluatie: Technologie en bedrijfsbehoeften evolueren voortdurend. We houden regelmatig contact om ervoor te zorgen dat uw ICT-infrastructuur blijft voldoen aan uw bedrijfsdoelstellingen en maken aanpassingen waar nodig.

Bij Veenstra IT Service is het ons doel om ICT-zorgen uit handen te nemen, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is: het laten groeien van uw bedrijf.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Kan ik diensten toevoegen of verwijderen uit mijn Totaal ICT Pakket na ondertekening?

Ja, flexibiliteit is een kernaspect van ons Totaal ICT Pakket. U kunt te allen tijde diensten toevoegen of verwijderen om ervoor te zorgen dat het pakket blijft voldoen aan de veranderende behoeften van uw bedrijf.

Wat gebeurt er als ik technische ondersteuning nodig heb?

Ons deskundige supportteam staat klaar om u te helpen met elke uitdaging of vraag die u heeft. Ondersteuning kan telefonisch, via e-mail, of op locatie worden verleend, afhankelijk van uw specifieke behoeften en de aard van het probleem.

Hoe zorgt Veenstra IT Service voor de beveiliging van mijn gegevens?

Wij nemen de beveiliging van uw gegevens uiterst serieus. Onze oplossingen omvatten geavanceerde encryptie, firewallbescherming, regelmatige beveiligingsupdates en proactieve monitoring om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn tegen cyberdreigingen.

Is het mogelijk om een proefperiode te krijgen voordat ik me vastleg?

We begrijpen het belang van zekerheid bij het kiezen van een ICT-partner. Hoewel we doorgaans geen standaard proefperiodes aanbieden, zijn we bereid om op basis van uw specifieke situatie te overleggen over een mogelijke proefimplementatie of demo.

Hoe lang duurt de implementatie van het Totaal ICT Pakket?

De implementatietijd kan variëren afhankelijk van de omvang en complexiteit van de diensten die u kiest. We streven ernaar om alle diensten zo snel mogelijk en met minimale onderbreking te implementeren, en zullen een realistisch tijdsbestek bieden bij het opstellen van uw offerte.

Neem Contact Op

Bent u klaar om uw ICT-zorgen achter u te laten en de volgende stap te zetten naar een gestroomlijnde, veilige en efficiënte bedrijfsvoering? Veenstra IT Service staat voor u klaar om een Totaal ICT Pakket te bieden dat perfect is afgestemd op uw behoeften. Of u nu meer wilt weten over onze diensten, een persoonlijke offerte wenst, of direct wilt beginnen met de implementatie, ons team van experts is slechts een telefoontje of e-mail verwijderd.

We begrijpen het belang van ICT in het hedendaagse bedrijfsleven en zijn toegewijd aan het bieden van de ondersteuning die u nodig heeft om succesvol te zijn. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe ons Totaal ICT Pakket uw bedrijf kan transformeren.

Neem contact met ons op

Deel dit artikel: