Ma t/m Vrij: 08:00 tot 22:00 
Zaterdag: 10:00 tot 18:00

Veenstra IT service

Zakelijke ICT oplossingen en ondersteuning

Voor betrouwbare en professionele zakelijke ICT oplossingen en ondersteuning voor uw bedrijf in de regio Amersfoort, Nijkerk, Barneveld en Soest bent u bij Veenstra IT Service aan het juiste adres.

Ons gedreven team is erop gericht om elke zakelijke ICT-uitdaging aan te pakken, met een breed scala aan diensten ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van ZZP’ers, MKB’ers en winkeliers. Wij bieden allesomvattende ondersteuning met betaalbare, professionele en heldere ICT-oplossingen.

Hier volgt een kleine greep uit de ICT oplossingen en mogelijkheden die uw onderneming kunnen ondersteunen

Persoonlijke aanpak

Bij Veenstra IT Service onderscheiden we ons door onze persoonlijke aanpak met betrekking tot uw zakelijke ICT oplossingen en ondersteuning.

Heeft u onze hulp nodig? U kunt rekenen op directe communicatie en een vast contactpersoon.  U krijgt snel iemand aan de lijn en u wordt geholpen door een bekende ICT professional die uw IT-behoeften door en door kent.

Kies voor Veenstra IT Service en ervaar de zekerheid van een professionele ICT-partner die uw bedrijf vooruit helpt met duidelijke, overzichtelijke en betaalbare oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw onderneming kunnen ondersteunen met onze zakelijke ICT-diensten.

Totaal ICT Pakket

Optimaliseer uw bedrijfsvoering met Office 365

Welkom in het digitale tijdperk waar de sleutel tot succes ligt in de efficiëntie van communicatie en samenwerking. Bij Veenstra IT Service zijn we gepassioneerd over het empoweren van ZZP’ers en MKB’ers met de tools die ze nodig hebben om te floreren in deze snelle wereld. Ons specialisme? Het naadloos overzetten van uw bedrijf naar een op maat gemaakte Office 365-omgeving.

 

Lees hier meer over wat Veenstra IT voor u kan doen met Office 365

Office 365

Vrijblijvend adviesgesprek

Heeft u vragen of wilt u weten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Plan dan hier een vrijblijvend advies gesprek in en laat u overtuigen. 

Zoekt u particuliere computer ondersteuning en reparatie? Klik dan HIER

Veenstra IT is gevestigd in Hoevelaken, gelegen tussen Amersfoort en Nijkerk, maar wij werken regionaal.